Съгласна съм с Марая ,и по мои наблюдения водния елемент е в пряка връзка със закъсненята,но правя някаква разлика между засъсненита от флегматичност,мудност и нерешителност/ вода -земя например/ и закъсненията от не добра организираност ,прибързаност и поемане на много ангажименти / вода и огън,въздух/ например.
Аз имам :mer: R :soe: :sun: 30гр на Телец в секстил със паднал :sat: 29 гр.,както и с :mar:в неподвижен знак.
Точна съм ,организирана съм ,задълбочена,помня и обработвам постоянно някаква информация ,но по отношение на реакция малко бавна ,но по-скоро във външно изражение-действие ,на мисловно ниво -не .Поради някаква вродена нерешителност /най-вероятно поради връзката със Сатурн/ имам нужда да огледам ,да обмисля и чак тогава да реагирам.Също имам усещането ,че не съм разбрана правилно много често. :lol:
Рядко импулсивно реагирам ,но определено се оказва успешно.Напоследък съм станала малко неорганизирана под влиянието на една лоша Риба ,но пък го приемам като вид опитност - не винаги да си чак толкова организиран ,подреден и ...праволинеен
Останалите ретро са :ura: :nep: :plu:
:ura: в 7ми - постоянно вътрешно напрежение и неудовлетворение ,особено ако не мога да изразя "уникалността си " ,той е и У Луната.
:plu: и той до К7 в 6ти в кардинален знак - нямам още съвсем ясна идея как влияе освен,че връзките ми,навиците ми /не само по отношение на мъже ,по принцип с хората /са все продължителни,дълготрайни ,дори когато не съм щастлива не мога да прекъсна както Уран и Слв в 7ми искат .Но все пак при мен са подчертани фикс.знаци и промяната е трудно нещо :blink:
:nep: близо до К9 в 8 ми в :tri: АСц /една замечтана овца

ако не сте виждали / и :sec:Дсц - мечти ,фантазии и блянове .Прочетох нещо ,което много ми отговаря -човек може да се чувства достоен, само когато се жертва за доброто на другите. Бих добавила и удовлетворен ,когато прави нещо за другите .