Здравей Гост

Голям земен тригон

• 128 Отговора
  • 15961 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Голям земен тригон
« Отговор #120 -: Март 14, 2012, 09:10:16 am »
Ето случаят, за който разказа АН в другата тема. Имаме съвпад на Венера с Юпитер в Телец и тригон с Плутон /големият удар/. Щяла да си тегли още  жената, ако банкоматът не и бил глътнал картата. Това вероятно е заради ретроградния Меркурий. Меркурий все "прецаква" работата, начи!

Тегленето на парите сигурно е започнало още при влизането на Юпитер в Телец, щото тя си била теглила парички от около 8 месеца.

"21-годишната Калинка Илиева от сливенското село Загорци, която източила с дебитна карта от банка 100 000 лева, вече е разпитана от полицията и се страхува, че може да се наложи да връща парите, съобщи БТВ.

Безработната циганка няма други доходи, освен получаваните майчински. Един ден изтеглила от банкомата 400 лева. На другия ден машината й пуснала същата сума и така жената теглила, докато парите по данни на полицията достигнали 100 000 лева и банката се усетила за кражбата.

Месечният доход на Калинка през това време стигнал 12 000 лева на месец. Жената започнала за пазарува с пари, разказва продавачка в селския магазин, на която това направило впечатление, защото дотогава Калинка купувала продукти на вересия. Калинка казвала, че мъжът й работи в Гърция и й праща пари. Историята с щедрия банкомат продължила до деня, когато машината глътнала банковата карта и от банката отрязали жената, когато се оплакала. Калинка е разпитана от полицията, плаши се, че може да я съдят. Не казва колко пари е спестила през това време. "Господ дал, господ взел", мъдро по библейски казва ромката за цялата история. Според нея обаче банката е виновна."

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Март 14, 2012, 05:47:51 pm »
Не казва колко пари е спестила през това време. "Господ дал, господ взел", мъдро по библейски казва ромката за цялата история. Според нея обаче банката е виновна."

Хахаха, ама що на нас не ни дава, а на такива като нея!?  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #122 -: Март 14, 2012, 10:31:30 pm »
xaxа много готино "грешка на банката във ваша полза" му се вика  ;D

« Отговор #123 -: Март 14, 2012, 11:47:48 pm »
   Изпросих си почивка по брега на турското средиземноморие - ихуууу...Да видим....

*

Divna

• 2478
« Отговор #124 -: Март 15, 2012, 01:03:52 am »
   Изпросих си почивка по брега на турското средиземноморие - ихуууу...Да видим....

Супер!  ;D Радвам се за теб!  :blink: Тран. Юпитер скоро ще "палне" венерката ти  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #125 -: Март 26, 2012, 09:16:58 am »

тук не съм много съгласна  :blink: солара, разгледан правилно дава много добри индикации за цялата година. Асц отговаря на първите 4 месеца, МЦ на следващите 4, а ИЦ на последните 4 месеца. един стелиум в соларен дом е показателен и значим, положението на Слънцето също, и т.н.

Grace, днес нещо се присетих з амоя солар и гледах сега по тази теза за месеците. С Асц във Везни в 9ти натален, да разбирам ли, че първите четири месеца ще се опивам от мисли (9ти) за някакви отношения? Този Асц между другото е баш върху прогресивната Венера кацнал, но пък тр Сатурн го обхожда за втори път вече. Аз понече имам един Сатурнианец наум и имам чувството, че така се проявява това положение. Нищо реално или съществено, просто си витае в пространството човека, не съм предприемала нищо, други работи ме вълнуват повече в момента, но ми се иска да разчопля този солар. A, сега се сетих, че 9ти евентуално и като договори някакви, учреждения, публикации може да се прояви, но тъй като остава един месец до края на тези първи четири, не знам дали ще има време. Пътуванията са ясни, но не знам с Асц Везни дали не е възможно по договорености да е следващото пътуване. Така си мисля сега в опит да отгатна времевата рамка на някакви евентуални събития.

А вторите четири месеца с МЦ в 7ми натален върху Луна и Сатурн? Връзка? Или липсата й? Не съм сигурна за това, че и не мога да дам обратна връзка все още.  :-\
« Последна редакция: Март 26, 2012, 01:06:27 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #126 -: Септември 11, 2012, 09:22:49 am »
Ronia, така като гледам мисля, че мога да предскажа появата на някой по Нептун в твоята карта.вероятно между юли и септември 2012.

Grace , мисля че можем да броим прогнозата ти за 100% вярна!  :blink: Вярно, че "появата" не е физическа, но че се влюбих в нептунов типаж точно в този времеви диапазон е факт.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #127 -: Септември 11, 2012, 01:08:04 pm »
Ronia, така като гледам мисля, че мога да предскажа появата на някой по Нептун в твоята карта.вероятно между юли и септември 2012.

Grace , мисля че можем да броим прогнозата ти за 100% вярна!  :blink: Вярно, че "появата" не е физическа, но че се влюбих в нептунов типаж точно в този времеви диапазон е факт.  :blink:

хаха .. знам си аз, че съм много добра :P е, хайде, на успех да е ...  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #128 -: Септември 11, 2012, 06:18:12 pm »
Дано.  :blink: