Май всеки иска и харесва каквото няма в натала, очаквано!
И аз така, с липса на огън ми се иска повече!
А дали всъщност би ми било хубаво с него, никой не знае :blink:
Е, Краби, не се сдържах вече..

Аз си я харесвам картата, още повече откакто започнах и да я разбирам

Луна в Овен - перфектна си ми е, на мен ми е лесно с нея, другите да му мислят. Пали за 2 минути, трещи, вика, кардиналните решения се взимат от раз... Много си я обичам!
И сега... изненада - Слънце в Рак - съвпад Венера - грижовно, любящо, покрепящо, готвещо и утешаващо...Венерата ми не е претенциозна, семпла, обичам изчистените тоалети, грим, поведение. Тригона с Уран ме прави секси, като излъчване, иначе поведението ми е много обрано...
Марс в Лъв - имам си огън и си го харесвам. По-интересен е Сатурн в Лъв - много упорит и последователен, като се работи - се работи...
И любимия ми Нептун - в 1-ви -първо много скачах като ме описваха каква съм сладка, мила, добра...Даже открито предупреждавах, че не е съвсем така... Никой не вярва, докато не види Луната в действие - то бива емоции, бива...

Голям шок е за всички като ме видят в действие. После - вярват.
И в добавка. Краби, мисля, че тук моя АС в Стрелец е перфектен - и аз нямаше така да го измисля. Супер позитивна съм, контактна, говоря с всеки за всичко. Може и Меркурий в Близнаци да действа в тази посока, не че не върши работа, де... Пиша, чета, мога да говоря на всякакви теми. Най-интересно, още от дете събирах публика, никога не съм се притеснявала да говоря пред хора, правила съм го на 12 години пред 1000 човека. Ма сега съм още по-зле - не ми трепва нищо.

Мда, време е за политиката - все пак Плутон в 10-ти още му търся реализация.