Здравей Гост

Ако можехте ВИЕ да си създадете натала, как би изглеждал той?

• 73 Отговора
  • 8716 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
А не мислиш ли, че за един мъж е по-добре да има по-слабо изразена емоционалност?
Поне аз така мисля, защото познавам доста водни мъже, които се имат за големи романтици, избива ги на чувства, а не са нищо повече освен мрънкащи мамини синчета (говоря най-вече за рак и риби)
А и приятелят ти е телец, те винаги са си падали по раците ;D, може би подсъзнателно търсят емоции.

Ох определено мила, предният беше рак, не можех да му изтърпя емоциите  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Понякога просто живота или обстоятелствата по пътя те карат да се пречупиш и да добиеш характеристики, които не са ти заложени. Ошлайфаш се всеки ден и ако не го направиш по лесния начин, става по трудния.

Ако допуснем, че всичко ни е предначертано, то тогава липсата на елемент или позиция така или иначе пак стоят "заключени", написани. Трябват добри четци. Няма къде да ходиш, ще се прояви.

*

Crabby

• **
  • 1460
Същото е и при синастриите, можеш да имаш най-хубавите аспекти, но ако не се срещнете по подходящо време или условия...

Затова винаги като правя синастрии, подчертавам че имат значение и фактори от живота и на двамата.

В крайна сметка, живота и случките от него винаги си казват думата!  :-\

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Имам само един куц марс в близнаци в 7ми, слв-то ми е във водолей, иначе имам венера на асц и мерк в 1ви, но не съм така готова да се сприятелявам, по-резервирана съм.. имам много вода и огън, и земя не ми липсва.. водата много помни, докато въздуха е лек и ефирен..

много харесвам въздуха, ще ми се да имах повече, много са социални, много подвижни, много се бутат навсякъде, дори са нахални, като пчелички са.. някак по-безгрижни са ми, като децата  :-[

Познавам човек с липсващ елемент земя, колкото и пари да има никога не може да ги задържи, все ги пилее, прекалено много въздух има в картата си и витае из облаците;)))

Всичко в умерени граници е приемливо:)) Каквото нямаме си го набавяме чрез синастрии:))) Трудни са тези връзки, с допълващите елементи, но пък в тях най-много се израства:)))

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Crabby

• **
  • 1460
Май всеки иска и харесва каквото няма в натала, очаквано!

И аз така, с липса на огън ми се иска повече!

А дали всъщност би ми било хубаво с него, никой не знае  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
Както и преди съм казвала, аз на Стрелците, а и не само на тях ами на огнените им викам Щастливите идиоти, много ги обичам. Идва ми да го мачкам, мачкам! Обичам позитивното! ааааа  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Май всеки иска и харесва каквото няма в натала, очаквано!

И аз така, с липса на огън ми се иска повече!

А дали всъщност би ми било хубаво с него, никой не знае  :blink:

Е, Краби, не се сдържах вече.. ;D
Аз си я харесвам картата, още повече откакто започнах и да я разбирам ;)
Луна в Овен - перфектна си ми е, на мен ми е лесно с нея, другите да му мислят. Пали за 2 минути,  трещи, вика, кардиналните решения се взимат от раз... Много си я обичам!
И сега... изненада - Слънце в Рак - съвпад Венера - грижовно, любящо, покрепящо, готвещо и утешаващо...Венерата ми не е претенциозна, семпла, обичам изчистените тоалети, грим, поведение. Тригона с Уран ме прави секси, като излъчване, иначе поведението ми е много обрано...
Марс в Лъв - имам си огън и си го харесвам. По-интересен е Сатурн в Лъв - много упорит и последователен, като се работи - се работи...
И любимия ми Нептун - в 1-ви -първо много скачах като ме описваха каква съм сладка, мила, добра...Даже открито предупреждавах, че не е съвсем така... Никой не вярва, докато не види Луната в действие - то бива емоции, бива... ;D Голям шок е за всички като ме видят в действие. После - вярват.

И в добавка. Краби, мисля, че тук моя АС в Стрелец е перфектен - и аз нямаше така да го измисля. Супер позитивна съм, контактна, говоря с всеки за всичко. Може и Меркурий в Близнаци да действа в тази посока, не че не върши работа, де... Пиша, чета, мога да говоря на всякакви теми. Най-интересно, още от дете събирах публика, никога не съм се притеснявала да говоря пред хора, правила съм го на  12 години пред 1000 човека. Ма сега съм още по-зле - не ми трепва нищо. ;)
Мда, време е за политиката - все пак Плутон в 10-ти още му търся реализация. ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
Щастливка :D Аз не го харесвам този Рак, не си допада с останалото по натал при мен... Обичам положителните страни на раците, но постоянното драматизиране и постояното връщане в миналото... абе мога и без тях. И е малко шантаво при мен, винаги съм смятама, че освен Квадрата ми Венера с Марс, Рака в Слънце, а Венера и Луна в Близнаци, и Водолей на асц. някак си не се съчетават. Едното иска сериозна връзка и драми, другото иска да си вее дупето на ляво и дясно.. Няма пълно разбиране, нито щастие. Виж, ако беше един Стрелец в Слънце, щеше да се живее къде къде по-добре  ;D ;D

*

toroni

• **
  • 561
Универсално!Всичко на трон - по дом и по знаци!  Впрочем някога във времето имало ли е такъв момент :geminis:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

Едва ли  ;D Но ако всичко ти е на трон по домове и знаци, вероятно ще имаш доста напрегнати аспекти. Например Марс опозиция Венера, Луна опозиция Сатурн ... всъщност това ще е един голям кръст от напрегнати аспекти. Ще ти се "опетнят" много планетите и пак няма да имаш чист архетип.  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
Абе, то не ти трябва перфектен натал, особено в днешният свят :)

Много добре, не е на добре  ;)

Никак даже.  ;)

*

elfidka

• 3129
Ако можех да си избера натална карта, бих си избрала един воден АЦ, Луна без квадратури и един У4 само с тригони и секстили ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

Аз бих си променила мястото на Сатурна ми, който опозира Скорпионския стелиум. Там ще си оставя Венерата, Марса и Юпитера. А Сатурн бих го направила Рибешки  ;D - вместо да ме опозира и да ме води на каишка, ще ми протяга доволно ръка, за всички глупости които ще извърша... Водолейската Луна бих си я оставила, макар че е хвърчиперка, но тя ме спасява вероятно от полудяване. А бих си променила и Асцедента от Близнаци бих го направила Стрелец, та ръста ми малко по-висок да бъде...щото често съм чувала, че Губя заради ръстта си. Ако бях 10-15 см повече, щях да съм на съвсем различно място, от което съм сега, така предполагам. И искам нещо лъвско, Меркурия си го остявам в Козирог, рабти му главата още...Може би Слънцето ще мръдна в Лъв. Пак ще има бол квадрати, ама те са за пипер в тоз живот, да не ми е скучно. По навик налитам пак на Тао-квадрати - пфууу  ;D, няма да се оправя....