Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84594 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сатурн
« Отговор #400 -: Октомври 04, 2009, 03:11:59 pm »
:)  Какво да очаквам когато транзитни: САТУРН, ВЕНЕРА И МЕРК. са ми в 4-ти дом? А на близко до сърцето ми същество неговите транзитни САТУРН,ВЕНЕРА и МЕРК са в неговият 8-ми дом?

стабилитет , сериозни и хармонични отношения в четвърти. :)ще преодолееш студенината и ограниченията с топли и дипломатични думи....
при него-пари , наследства ,проблеми с баба...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #401 -: Октомври 04, 2009, 03:16:07 pm »
:)  Какво да очаквам когато транзитни: САТУРН, ВЕНЕРА И МЕРК. са ми в 4-ти дом? А на близко до сърцето ми същество неговите транзитни САТУРН,ВЕНЕРА и МЕРК са в неговият 8-ми дом?

стабилитет , сериозни и хармонични отношения в четвърти. :)ще преодолееш студенината и ограниченията с топли и дипломатични думи....

Как тактично пропускаш възможните лоши неща.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #402 -: Октомври 04, 2009, 03:21:40 pm »

Как тактично пропускаш възможните лоши неща.

хело , сатурн не е само лоша планета!-това първо.
второ-проекцията на мисълта е изключително важна.
трето-когато правиш предсказание и заредиш в съзнанието положителна мисъл ,ти я проектираш и изпращаш там където са акашовите записи....това е достатъчно. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #403 -: Октомври 04, 2009, 03:23:13 pm »

трето-когато правиш предсказание и заредиш в съзнанието положителна мисъл ,ти я проектираш и изпращаш там където са акашовите записи....това е достатъчно. :)

Не е достатъчно, щото, ако на човека му е писано да умре, той ще си умре, независимо от това какви мисли е изпратил до Акашовите записи.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #404 -: Октомври 04, 2009, 06:46:05 pm »

Не е достатъчно, щото, ако на човека му е писано да умре, той ще си умре, независимо от това какви мисли е изпратил до Акашовите записи.  ;D

Хело и си права и не си  :P  ако си стигнала до момента, в който можеш да боравиш със собствената си мисъл на физическо ниво, то ти вече съществуваш на по-високи вибрации и вече малко или много можеш да контролираш съдбата си, което автоматично значи, че вече кармата при теб е на изчерпване и ти твориш собствената си дхарма  ;)

*

Nebesna

« Отговор #405 -: Октомври 04, 2009, 07:05:59 pm »
Вчера гледах филма с Ванга в "Горещо" по Нова телевизия. Тя казва, че СЪДБАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ. Знаела е за смъртта на много хора, но не е казвала, защото отгоре не са и позволявали, а и тя самата е знаела, че лошото не може да се предотврати.

*

veshti4ka

« Отговор #406 -: Октомври 04, 2009, 07:12:35 pm »
Вчера гледах филма с Ванга в "Горещо" по Нова телевизия. Тя казва, че СЪДБАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ. Знаела е за смъртта на много хора, но не е казвала, защото отгоре не са и позволявали, а и тя самата е знаела, че лошото не може да се предотврати.

онова заложеното НЕ може. коментирала съм вече въпроса и не ми се пише пак, но ако ти е заложено да го промениш кво прайш тогава а  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #407 -: Октомври 04, 2009, 07:13:01 pm »
Думите също могат да променят континиума и веднъж изречени, неможем да бъдем сигурни това, което се случва дали е поради тях или въпреки тях.

« Отговор #408 -: Октомври 04, 2009, 07:14:32 pm »
Аз обикновено се бунтувам срещу такава обреченост, но не мога да спра да се учудвам как е възможно ...както се казва...и "космите по главите ни да са преброени"  :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #409 -: Октомври 04, 2009, 07:17:49 pm »
Аз смятам, че има различни "варианти" на съдбата ни, коити с всяко наше действие или бездействие разиграваме. Не искам да приема обречеността.
Тези неща ги има и в релативната механика- дял от физиката.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #410 -: Октомври 04, 2009, 07:20:24 pm »

Абсолютно съм съгласна с това твърдение на покойната Ванга.Тя е казвала,че ако каже всичко,което вижда за даден човек,той на мига ще иска да умре.Не вярвам и никога не съм вярвала,че можем сами да променим съдбата си.Чела съм за хора с такава дарба,че човешкия живот преминава през съзнанието им като на филмова лента и не може да се избегне,каквото и да е.Има и много легенди,приказки и истински истории в същия смисъл.

*

Helo

« Отговор #411 -: Октомври 04, 2009, 07:24:21 pm »
Ако нямаше съдба, астрологията нямаше да действа.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #412 -: Октомври 04, 2009, 07:29:35 pm »
Ако нямаше съдба, астрологията нямаше да действа.

Не зная,астрологията сигурно действа,но аз не съм се убедила съвсем в това-на този етап... :-[

*

veshti4ka

« Отговор #413 -: Октомври 04, 2009, 07:29:57 pm »

онова заложеното НЕ може. коментирала съм вече въпроса и не ми се пише пак, но ако ти е заложено да го промениш кво прайш тогава а  :P

Ами като ти е заложено да ГО промениш, просто заложената ти СЪДБА е друга :P

виж сега това е като компютърните програми - ако поемеш по един път става това и това, ако поемеш по друг път става друго. в тоя ред на мисли ти имаш избор какво да правиш и от теб си зависи какво ще стане... честно казано не ми се вярва, че за всеки един човек съществува твърдо обозначена програма без право на избор - просто няма смисъл от това - все пак живеем във ВСЕЛЕНА НА СВОБОДНАТА ВОЛЯ  ;)  но все пак зависи от пътя, който поема човек и в този случай ако вече си тръгнал по даден път - то програмата за този път е задействана и в случая Ванга например е виждала вече действащата програма, но пък кое ти гарантира, че във вече една действаща програма няма заложена опция за корекция някъде из кръстопътищата - сигурна съм че до един момент пътя ни е осеян с такива опции за промени и от нас зависи дали ще натиснем бутона  ;D

*

missKapriz

« Отговор #414 -: Октомври 04, 2009, 07:32:25 pm »
Харесах сравнението на Вещичка с компютърната програма,но и аз като Мия малко още се съмнявам в астрологията и особено в прогностичната-хорара се е доказала,но рядко съм чула точна и конкретна прогноза.Надявам се обаче от сърце да не съм права

*

Mia21

• 2502
« Отговор #415 -: Октомври 04, 2009, 07:34:51 pm »
Интересно ми е,ако някой човек се разболее от някаква тежка,неизлечима болест,как ще си промени съдбата,така че и физически и психически да се отърве докрай от този проблем... ::)

*

missKapriz

« Отговор #416 -: Октомври 04, 2009, 07:39:59 pm »
Е що ;)Би било добре да може да се предвидят нещата :)И за това се надявам някой категорично да ме опровергае с точна прогноза!

« Отговор #417 -: Октомври 04, 2009, 07:46:53 pm »
Миналата седмица една колежка  ми разправяше, че се хърляли карти с приятелки и една от тях казала на другата, че някой в семейството й ще уме и наистина жена в семейството й умряла. Аз й казах, че и през ум не ми минава да натоваря човек с подобна информация или с нещо подобно от сорта - неестествена смърт, насилствена смърт..т.н. Тя беше направов във възторг, че някой  е предсказал смърт и тя се е случила. Но тя самата е човек, който си вре носа навсякъде.

Личен избор е какво предпочитаме да предсказваме. Но това сме го коментирали и друг път.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #418 -: Октомври 04, 2009, 07:48:29 pm »

Но тя самата е човек, който си вре носа навсякъде.

Тя какви зодия и асцендент има?

*

missKapriz

« Отговор #419 -: Октомври 04, 2009, 07:48:44 pm »
то дали е предсказано или не-ще се случи каквото трябва
по-добре да го знаем понякога,ако може де